Tankstation

Tankstation Heeg

Bij Peut Attema, hét tankstation van Heeg, betaald u nooit teveel voor brandstof. Op maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 19:00 en op zondagen (m.u.v. januari, februari en maart) van 13:30 tot 19:00 zijn wij een bemand tankstation. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om 24/7 zelf uw tank te vullen.
Wilt u graag op rekening tanken? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tankstation Heeg voor kwalitatieve brandstof

Bij tankstation Heeg kunnen wij u kwalitatieve brandstof garanderen doordat wij enkel en alleen Peut A-merk brandstoffen en smeerolie van de merken Motul en Valvoline gebruiken en verkopen. U tankt bij ons benzine, diesel of LPG. Daarnaast kunt u ook bij ons in de tankshop terecht voor motorolie en allerlei andere autobenodigdheden.

Tanken = schenken bij tankstation Heeg

Bij Tankstation Heeg tanken betekent dat voor elk getankte liter 1 cent beschikbaar wordt gesteld welke u kunt schenken aan een doel, club of vereniging in de buurt. Op de iPad bij de kassa kiest u welke verenging of doel u wil steunen. Volg ons op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven van de actuele tussenstanden. Tanken was nog nooit zo leuk!

Tankstation Heeg voor goedkoop tanken

Wilt u kwalitatieve brandstof voor een scherpe prijs? Dan bent u bij tankstation Heeg aan het juiste adres. Naast de al voordelige reguliere brandstofprijzen bieden wij op zaterdagen nog meer korting tijdens onze ‘happydays’.

Tankstation Heeg voor leuk en voordelig tanken!

Sico Attema Drone
Steun lokale verenigingen
Extra bediening service
Beste kwaliteit brandstof
Back to top